Ach, eigenlijk hoef je deze blog niet te lezen. Hij is zinloos, of misschien toch niet. Laat, maar. Weet je, doe maar niet. mompel, mompel, mompel, mompel…..

Heb jij dat ook wel eens……dat je het gevoel hebt dat je eigenlijk niet zo veel toe te voegen hebt. Je weet niet wat je moet zeggen en bent stil. Omdat je niet precies weet HOE of WAT je het moet zeggen.

Ik weet niet hoe het met jouw hoofd zit: in die van mij is het vaak zo’n chaos. Mijn gedachten hebben tijd nodig om neer te dalen en er op een verbaal zinnige en begrijpelijke manier uit komen.

 

Heb jij dit wel eens?

 

Je zit met een groep mensen, je bent stil en weet niet wat te zeggen. Dit kan komen omdat je te veel aan je hoofd hebt, of juist te weinig. Je bent een beetje down of je zit juist wel lekker in je vel. Of het leven gaat zo z’n gangetje of juist net niet.

 

(het kan natuurlijk ook zijn dat de mensen met wie je bent je totaal niet interesseren, maar dat bedoel ik nu even niet).

 

Herkenbaar?

 

Nou, zo gaat het bij mij momenteel ook. Er gebeurt zó veel in mijn leven, mijn hoofd is even een rommeltje. Ik weet eigenlijk even niet waar ik het met jullie over zal hebben. Alles wat er gebeurt moet nog een plekje krijgen en dat heeft het nog even niet.

 

Maar misschien is deze tekst niet helemaal zinloos en hebben jullie iets te vertellen? Waar jij momenteel mee bezig bent, wat jij belangrijk vindt of dat jij dit ook wel eens hebt.

 

Laat het weten of knik gewoon even, dan begrijpen we genoeg.