Blog

Jouw website is toch geen online folder?

Waarom heb jij een website? Ooit over die vraag nagedacht? Vast wel, jaren geleden toen je je afvroeg of jij een website nodig had? Maar de afgelopen jaren? Nee. En misschien ben je starter en twijfel je of je een website moet nemen. En wat je er dan mee zou willen doen. Misschien kan ik je helpen om duidelijk te krijgen of je eigenlijk wel een website nodig hebt.

Lees meer
Authentiek bestaat niet

Authentiek bestaat niet

Authentiek zijn? Bestaat niet. Alles is al uitgevonden, alles gebeurt al. Dus dan maar niks meer doen? Nee, dat ook weer niet. Authenticiteit heeft te maken met je ‘onderscheidend vermogen’ waar marketeers zo gretig naar op zoek zijn. Daar moet je dus niet naar op zoek gaan, maar gewoon vertellen waar je goed in bent……..

Lees meer
Begin je voor jezelf? Start met de website!

Begin je voor jezelf? Start met de website!

Het bedrijf staat. Alles is klaar. Laat de klanten maar komen! Het is even stil. O ja, we moeten nog een website en het liefst ook nog een huisstijl. En trouwens wie zijn onze klanten eigenlijk en waar zitten die? En wat hebben we eigenlijk nog meer nodig? Als je eerder in het opstartproces begint met een website, wordt eigenlijk je hele bedrijfsproces vanzelf gestroomlijnd. Hoe?

Lees meer
Leve de klagers, de critici en de twijfelaars

Leve de klagers, de critici en de twijfelaars

Afgelopen week was een groep mensen bij elkaar om te praten over biodiversiteit. En iedereen vond alle ideeën geweldig en goed en waren dus heel positief. Maar dan is er natuurlijk weer één kritische zeikerd. Waarom zit er altijd zo’n dwarsligger bij.

Lees meer
Zo misluk je succesvol

Zo misluk je succesvol

Heb jij dat gevoel ook? Dat alles draait om succesvol zijn? Maar wat dan als je je opdracht verknalt, al 3 keer ontslagen bent of een waardeloze moeder bent? Geeft niks, zeggen de experts. Dat maakt je alleen maar nog succesvoller in de toekomst.

Lees meer