Privacyverklaring van Bureau kardol*)

Versie 0.1
Deze verklaring is voor het laatst aangepast op 23 mei 2018.

Dat er veilig omgegaan wordt met onze persoonlijke gegevens vind ik heel belangrijk. Daarom ben ik ook blij met de nieuwe privacywetgeving. Ik ben verplicht om zorgvuldig met jouw persoonlijke informatie die je op mijn website achterlaat om te gaan en ik zou niet anders willen. Hieronder staat welke informatie ik van je verzamel, waarom en voor hoelang.

In deze privacy verklaring van bureau kardol lees je alles over de manier waarop ik jouw persoonsgegevens verzamel en hoe ik ermee om ga. Ik leg uit waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten. De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

Bureau kardol verzamelt gegevens van jou. Het is daarom goed dat jij weet wat ik daarmee doe en jij jouw wensen rond deze gegevens kunt aangeven.

Als je iets wilt weten over het gebruik van jouw gegevens of als ik iets niet goed doe hiermee, neem dan contact op.

 

els@bureaukardol.nl – 06 127 140 63.

esweg 23 – 9761 ep eelde

De eigenaar van bureau kardol is Els Kardol.

 

Waarom verzamel ik gegevens van jou?

 

Ik verzamel gegevens over jou om nieuwsbrieven te versturen of om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 

  1. Nieuwsbrieven

Ik verstuur nieuwsbrieven via e-mail. Deze nieuwsbrieven verstuur ik vooral om mijn klanten, familie, vrienden en bekenden op de hoogte te houden van mijn zakelijke wel en wee. En natuurlijk zit hier ook een commercieel kantje aan.

Je voornaam en e-mailadres worden verzameld via het daarvoor bestemde formulier op de website van bureau kardol. Daarnaast kan je mondeling of tekstueel gevraagd worden of je je aan te melden.

 

  1. Contact opnemen

Als je contact met mij opneemt via het contactformulier op de website, dan vraag ik om bepaalde gegevens. In dit formulier wordt alleen gevraagd naar je naam, je e-mailadres en een omschrijving van je vraag, soms is het handig om je telefoonnummer achter te laten. Deze info gebruik ik om je vraag of opmerking te kunnen beantwoorden of een offerte te maken. Zo hoop ik mijn dienstverlening aan jou zo goed mogelijk te laten zijn.

 

 

 

Gegevensverwerking

 

De gegevens die ik van jou ontvang en verwerk worden beheerd met behulp van:

 

  1. Mailchimp

Mijn nieuwsbrieven worden verzonden met Mailchimp. Op het moment dat jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief, wordt jouw e-mailadres en voornaam automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst binnen Mailchimp.

 

  1. Greenhost

De e-mail, de website en back-ups van de website worden gehost bij Greenhost. Gegevens die jij achterlaat op de website van bureau kardol worden opgeslagen op de servers van Greenhost.

 

Worden je gegevens met derden gedeeld?

Ja, uitsluitend als dat noodzakelijk is vanwege een wettelijke verplichting of een gerechtvaardigd belang zoals redelijke bedrijfsuitoefening:

  • bank, vanwege de verwerking van betalingen
  • websitehoster (greenhost), voor de opslag van gegevens uit
  • nieuwsbriefsoftware (mailchimp), voor de digitale nieuwsbrief

Met deze ‘verwerkers’ zijn verwerkers-overeenkomsten gesloten.

 

 

Het bewaren van jouw gegevens

 

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van mijn activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

 

  1. nieuwsbrieven

Jouw e-mailadres en voornaam worden opgeslagen in Mailchimp. De opslag van jouw gegevens is voor onbepaalde tijd. Jij kan je natuurlijk uitschrijven wanneer je maar wilt via

de link onderaan de nieuwsbrieven of door een mail te sturen naar els@bureaukardol.nl.

 

  1. Contact opnemen

Op het moment dat je contact opneemt met bureau kardol, via mail, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar bewaard.

 

  1. Google Analytics

Ik gebruik Google Analytics op mijn website. De gegevens die Google Analytics op de website verzamelt zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

 

 

Recht op inzage

Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij bureau kardol zijn vastgelegd en bewaard. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact

op te nemen met bureau kardol. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

 

Recht op rectificatie

Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit aan te passen. Voor de nieuwsbrief kun je dit doen onderaan de e-mail waarin de nieuwsbrief staat.

 

Recht op wissen van gegevens

Wil je dat jouw gegevens niet langer vastgelegd zijn bij bureau kardol, dan heb je het recht om deze gegevens te laten wissen.

 

Recht op het indienen van een klacht

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij de

Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat bureau kardol niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat. Dit kan via deze link.

 

Heb je nog vragen neem dan contact met mij op.

 

Bureau kardol / Els Kardol

bureaukardol.nl / els@bureaukardol.nl

06 – 127 140 63

Esweg 23 / 9761 ep  eelde

*) en andere websites die ik onder mijn hoede heb: nokastrategie.nl en beautifulbrain.nl